Lodaer Img

Betonvas Kengyel – Kengyelvas gyártás

napi legjobb áron kínáljuk a betonvas elemeket, melyekre már 300.000 Ft feletti rendelés esetén sávos kedvezményt biztosítunk, 100.000 Ft-os léptékekkel, így 2 millió Ft összegű összvásárlás esetén már 20%-ot is eléri. A kedvezmény a betonvas árára, a vágás és hajlítás díjára és a szállítás költségeire is vonatkozik.

A kengyelvas a vasbeton szerkezetű gerendák, oszlopok főbetéteit összefogó elem, amelyek rögzítik ezeket, megakadályozva az eltolódásukat. Ez biztosítja a stabiliást az vasbeton szerkezetekben. Ezek az elemek főként az alapokba illetve a koszorúkba mennek.

A kengyeleket automata géppel hajlítjuk, ezáltal mindegyik teljesen méretpontos és derékszögű. A betonacél kengyeleket tekercsből gyártjuk (nem 6 illetve 12 m-es szálanyagból), így hulladékmentesen, ezáltal költséghatékonyaban tudjuk elkészíteni a kért darabokat. Nem tartunk készleten kengyeleket, az automata gépünknek köszönhetően a helyszínen megvárható ezenek legyártása. Pl. 200 db kengyel legyártása max. 20 percet vesz igénybe.

A betonvas kengyelek lehetnek kör, téglalap. négyzet alakúak, 1,5*1,5 m méreten belül bármilyen alakút lehajlítunk.

Az betonvas kengyel vágás és hajlítás munkadíja tartalmazza a hulladékkezelést is, melynek értelmében a statikai tervek alapján kidolgozott gyártmányterven szereplő betonvas elemek súlyát kell csak kifizetni.

A megvásárolt betonacél elemeket 3 különböző méretű tehergépkocsijainkkal a helyszínre tudjuk szállítani, 0-24 tonna közötti súlyban, melynek lerakodásával Önnek nem kell foglalkoznia.