Lodaer Img

Rólunk

„Én is mondom neked: Péter vagy, erre a sziklára építem egyházamat, s az alvilág kapui sem vesznek rajta erőt.” Mt 16,18

Jó alap nélkül egyetlen ház sem lesz stabil, ahogy az tűz melege nélkül egyetlen ház sem lesz otthon. Ez lesz egy család otthon is.

Családi cég vagyunk, évtizedek óta foglalkozunk építőipari tevékenységgel és ingatlan fejlesztéssel. Tudjuk mi kell a jó alapokhoz.

Az évek hosszú során 2.400 ügyfélnek, 81.000 tonna betonvasat értékesítettünk. Részt vettünk több kiemelt beruházásban is, ezen referenciák is mutatják cégünk sok éves stabilitását a piacon. Jelenlegi telephelyünkön 2017 óta szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Az elmúlt években tovább specializálódtunk és kiemelten a családi ház építésekre és társasház projektekre fókuszálunk. Fiatal csapatunknak kiemelten fontos, hogy az egyszeri vásárló is a legmagasabb szintű kiszolgálást kaphassa, hogy álmai otthona a legjobb alapokra épüljön fel. Ezért a betonvas gyártás és hajlítást, illetve a kengyelgyártást gyors határidővel vállaljuk, akár telephelyünkön megvárható, illetve másnapi kiszállítást vállalunk.

A jó alaphoz két dolog kell: beton és MI.